Ügyfélszolgálat:
+36309775380

Bemutatkozás

A Gázpressz kft. 2006--ban alakult és került bejegyzésre. Alapító tagjai és egyben tulajdonosai sok éves tapasztalattal rendelkező épületgépészek. 

Cégünk tulajdonosai 20 éves tapasztalattal rendelkeztek távhővel ellátott ipari hőközpontok kivitelezésével, üzemeltetésével, karbantartásával. A munkánk során tapasztalt további lehetőségek keresése után jutottunk el arra a pontra, hogy önállóan, közös cég létrehozásával saját fejlesztésbe kezdjünk. A cél az addig megszerzett tudás és tapasztalat hasznosítása volt a magánszférában is. Kivitelezői tevékenységünk változatos, az épületgépészet minden területét felöleli.

FŐ TEVÉKENYSÉGEINK A KÖVETKEZŐK:

  • Családi házak komplett épületgépészeti kivitelezése.
  • Társasházak,középületek gépészeti kivitelezése, javítása,   karbantartása,üzemeltetése.
  • Gázkészülékek beüzemelése, javítása, karbantartása.

A pontos műszaki tartalmat a megrendelővel történő konzultáció során alakítjuk ki a megrendelő igényei és pénzügyi lehetőségeihez mérten. A kivitelezések során célunk a piacon jelenlévő legkorszerűbb anyagok beépítése a lehető legjobb áron. Erről társcégünk az Aranycsúcs kft. gondoskodik mely az épületgépészeti anyagok forgalmazásával foglalkozik. Tevékenységeink során kifogástalan minőségben, szakszerűen végzett munkával, a teljesítési határidők betartásával igyekszünk megfelelni megrendelőnk elvárásainak. Cégünk hivatalos márkaszervize az ARISTON  BIASI és FONDITAL cég által forgalmazott gázkészülékeknek.

Cégünk rendelkezik minden szükséges géppel, szerszámmal. Van egy műhelyünk ahol a nagyobb munkák előkészítése történik. Rendelkezünk minden szükséges engedéllyel: Fényképes gázszerelői igazolvány, zöldkártya (klíma szereléshez), műszaki ellenőri engedély stb.

Rendszeresen részt veszünk hazai és külföldi továbbképzéseken, folyamatosan követjük a legújabb technológiai rendszereket és lehetőség szerint alkalmazzuk is.

ELŐNYEINK:- SZAKÉRTELEM, MEGBÍZHATÓSÁG, RUGALMASSÁG

  • Cégünk folyamatosan fejlődik és már több mint 20 éves szakmai tapasztalatunkat hasznosítva szeretnénk a következőkben időkben elérni:
  • Meglévő, visszatérő megrendelők megtartása, ill, új munkáikban  való részvétel.
  • Új partnerek keresése és  közös munka létrehozása.

Folyamatos fejlődés mind szakmai mind pénzügyi és személyi  állományi szinten.

Előre is megköszönve érdeklődésüket cégünk iránt, a sikeres együttműködés reményében,

Üdvözlettel: Kalmár Róbert  ügyvezető igazgató

Partnereink

Minden jog fenntartva! A honlapunkon található képek és szövegek csak a tulajdonos írásos engedélyével használhathó fel!